View Single Post
Old 25-01-2008, 00:47   #31 (permalink)
h0stile
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Cat despre poza... stii ce impact poate avea si o poza cu 100 de persoane ? Daca e facuta cu cap, dintr-o 100 de persoane poti sa faci articol stil "revolutie"...
imi aduci aminte de filmul in care Dustin Hoffman produce o "revolutie". se numea.....arghh...imdb calling

PS o sa ma interesez de cont pe youtube.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
dark_one, un clip frumos ar fi in felul urmator. fade in cu prim plan pe tine. incepi sa vorbesti - Buna ziua xxx (compania) ma numesc (xxx) si am consola cu SN/PN (xxx). PLS give us (xxx) shop (sau live). camera se indeparteaza incet si in cadru apar stind la fel ca si tine (in picioare), alti useri cu consolele in brate. se repeta textul in continuu, de fiecare data pe alta voce, doar ca sunt alte nume, alte console, iar la final se aude un simplu thank you in cor. pe toata durata clipului se aude in surdina o melodie grava. fade out to black. locatia, nu stiu, undeva afara, locul ala din fata casei poporulu, daca ar fi gol, ar fi super. intrebarea e, de cite ori poti sa spui textul respectiv in 600 de secunde? (adik de citi oameni ar fi exact nevoie, cel putin pentru partea audio, ca imaginea poate sa contina mult mai multe persoane)
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Last edited by h0stile; 25-01-2008 at 01:03. Reason: Automerged Doublepost

h0stile is offline    Reply With Quote