View Single Post
Old 25-01-2008, 01:10   #1143 (permalink)
dromychaetes
Registered User

dromychaetes's Avatar

mda... dortmund s-a dus in divizia a doua din pacate, n-am avut ce sa le fac. echipa se putea salva, insa orice sut pe poarta era gol, portarul titular fiind numai bun de pandurii targu jiu sau cetatea suceava... imi pare rau ca i-am adus liber de contract pe govou si carew. (
mai bine ii lasam dracu in pace, ca erau buni de rezerve la noua mea echipa, Udinese... sper ca am facut alegerea corecta, ca mai erau vreo 5 cluburi fara antrenor, inclusiv stuttgart, koln, stade rennais, parma. mai nou sunt si antrenor al echipei Poloniei, dar nu am decat amicale in urmatorii 2 ani, Polonia fiind gazda la europenele din 2012. ca un mic pont, pariati pe argentina la cupa mondiala din 2010, o castiga cu 3-2 in fata spaniei. ))
mi se pare mult mai incitant sa te aleaga echipele pe tine decat sa-ti alegi tu de la inceput... eu de la U cluj am ajuns la dortmund si de acolo la Udinese... si sper sa prin macar UEFA cu echipa ca e foarte tare. asamoah gyan e fenomenal, la fel si marek hamsik.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
dromychaetes rullz

a antrenat cineva pana cum nationala romaniei? prin ce an ma ia si pe mine la o nationala? ca am reputaion continental, da' pe piti nu il da afara chiar daca a terminat grupa de calificare pe 5 din 7 , alt lucru de kkt mi se pare nationala, pe radoi nu l-a mai luat deloc in 4 ani din care joc. Nici pe lazar nu il ia desi e titular si are av rating peste 7.
he he, multam, ma faci sa rosesc. :P
mah, in salvarea cu steaua, unde nu mai sunt la steaua, sunt la marseille prin 2017 nu s-au mai calificat demult nicaieri, da Nea Piti tot acolo e, l-a adus si pe stancu prin 2015 la nationala, insa nu il da nimeni afara... tocmai am spus ca m-a ales Polonia sa o conduc in alta salvare unde sunt in 2010. nu cred ca il da nimeni afara pe Pitzi, ca mi-as fi dorit sa antrenez Romania, ca deja am reputation continental in salvarea asta, iar in cealalta, in 2017 sunt cu reputation world class, am vreo 20 de trofee castigate, sper sa iau UCL in 2018 cu marseille. duamne-ajuta, facem cruce. :P
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
obi mikel e un fenomen, in salvarea mea a ales fiorentina... am plans cu lacrimi de crocodil. era culmea sa vina la steaua.

Last edited by dromychaetes; 25-01-2008 at 01:10.. Reason: Automerged Doublepost

dromychaetes is offline    Reply With Quote