View Single Post
Old 25-01-2008, 01:19   #1144 (permalink)
ARSY
Registered User

ARSY's Avatar

Mama, da' ce s-au inflamat spiritele! Intre timp "galacticii" de la Otelul au castigat si cupa, au batut Steaua cu 4-2. Si uite asa reuseste Otelul dubla in primul sezon! Tuturor ne plac surprizele dar sa aiba naibii un dram de realism in ele! In mod normal o echipa mediocra ca Otelul nu are nici o sansa la titlu in acest moment in Romania. Daca se intampla prin sezonul 3-4 poate nu era asa o surpriza fiindca pana atunci in general toate echipele tari din Romania isi vindeau toti jucatorii valorosi, cel putin asa a fost in FM 2007, dar chiar din primul sezon cand inca nu a plecat aproape nimeni e cam suspect. In fine, nu pot decat sa sper ca se vor recunoaste greselile si sa se faca ajustarile de rigoare cu ocazia patchului 8.0.2.
Toata povestea asta cu supraevaluarea Otelului imi aduce aminte de un "superatacant" islandez de asemenea inventat, pe numele lui Andri Sigporsson, din CM 99/00 (cred). Baiatul era o nulitate din toate punctele de vedere, dar cineva il "programase" sa aiba numai 20 la Acceleration, Pace, Technique si Dribbling. In rest era zero barat, dar astea 4 "skilluri" il transformasera in cel mai tare atacant din tot jocul. Tot ce trebuia sa faci era sa-l pui pe "Forward Runs" si "Run with ball" si dadea goluri in prostie!
Hmm, nu imi vine sa cred ca jucam jocul asta inca din vremea aia!

ARSY is offline    Reply With Quote