View Single Post
Old 25-01-2008, 03:03   #39 (permalink)
MonkY
Registered User

h0stile: poate esti mai in masura sa ma ajuti cu o formulare mai oficiala... Poate ne inspiram din emailurile acelea... Nu stiu, poate ar trebui sa ne adresam unor CEO, sau unui Mr. President... sau Representative... Director, or something...

Tzeb: related products and services inseamna practic tot ce este pe langa o consola. Dau un mic exemplu: multe jocuri vin cu o luna, doua, trei moka de Live, da ? Tu ai cumparat o consola si jocul. Consola e produsul, jocul e related product, si ai inclus un serviciu de o luna-doua-trei. Capisci ?

Un alt exemplu: cumperi un wireless adapter, ca sa iesi pe net. Este un related product, da ? Related product folosit pentru Serviciul de Live, da ? Bon, si la ce iti foloseste ca ai dat banii pe acel related product, daca oricum serviciul pt. Romania nu exista ?

Sau alt exemplu (damn i'm so ttired): cumperi un memory card din acela care iti vine cu joc. Joc ale carui puncte se updateaza pe live. Joc care are si un update ce rezolva buguri via Live. Update-uri care prin ce Dzeu le iei daca tu nu poti intra pe .ro. Bine, eu stiu ca intram fiecare pe UK/US... dar, e normal ? Si bun, intri pe US/UK, si te uiti la demo-uri, la harti, la addon-uri, pentru ca nu le poti lua... Si-atunci, care mai e farmecul ?

MonkY is offline    Reply With Quote