View Single Post
Old 25-01-2008, 09:05   #1148 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Astia is batuti in cap. Hayness e in forma foarte proasta. Acum nu stiu cat timp mi-a aparut la news daca sunt ingrijorat de forma lui. Am zis ca e un jucator profesionist si o sa revina la forma. Ma uit la el la Personal si aparuse ceva ca nu are nevoie de suportul meu sau ceva de genu ... sa "Not feel sorry for him" (asa intr-o traducere). Iarasi apare stirea si de data asta dau altceva, acum imi zice ca "Is dismayed by his manager's lack of support in his recent comments to the press".
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am mai castigat ceva meciuri, am pierdut 5-1 cu Man City, meci cu Q.P.R, destul ed important deoarece sunt si la Rivals.... castig cu 3-1. In minutu 87 accidentare Hayness chiar dupa ce l-am bagat, minutu 91 accidentare inca un jucator.

Se pare ca jocul asta e facut in asa fel ca atunci cand incepe din nou sa-ti mearga bine, sa ti se intample ceva RAU.

Pai debea ce a venit dupa accidentate funadsul principal + capitalun echipei (Jay DeMerit) si da asta nebunu cu cotu in gura lu unu si priemste 6 etape de supspendare. Ca sa nu mai zic ca si celalalt fundas principal sa accidentat... si acum cateva luni sa accidentat si unul din Atacantii cei noi si buni.

GG!!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Victorie 0-2 cu Wingan, lucru foarte bun, in schimb Balan se accidenteaza in minutul 90.

GG!

Last edited by PET; 25-01-2008 at 09:05.. Reason: Automerged Doublepost

PET is offline    Reply With Quote