Salut
recomandari, idei, pentru un notebook in 20, hai 21 mil si ceva ?
monitor 15.4, ceva putere de procesare (Turion X2, Core 2 Duo), iar placa video nu imi trebuie nimic spectaculos, am desktopul pentru asta.. dar sa joc un starcraft/lumines :P
primul la care m-am uitat, dar "Chipset video: SiS Mirage 3+" nu prea imi da pace, parca sigur o sa am probleme cu asa ceva..
HP 6715s asta imi face cu ochiul, pare exact de ce as avea nevoie, si pe asta sunt aproape hotarat sa-l iau.. Stie cineva ceva despre el ? Probleme, performanta etc.
Cealalta posibilitate ar fi sa ma intind la un
Dell 1501, despre care stiu aproape sigur ca e bun, solid, dar cam peste buget, si specificatiile sunt cam sub cele ale HP-ului (memorii la 533, 2x512 MB, pe cand la ala e un giga + inca unu cadou.., placa video mai slaba, lipsa bluetooth), si nici nu prea ma atrage cum arata, desi tre sa-l vad in realitate sa stiu sigur.
A, mai sunt Asus-urile, ca
Asus F5V-AP116, dar par sa fie mai slabe ca performante, si am inteles ca au o baterie foarte slaba.. As vrea ceva care sa tina 2 ore macar :-
Cum am zis, sunt destul de hotarat pentru HP, deci m-ar interesa mult comentarii despre el, daca ati avut experiente cu asa ceva etc.