View Single Post
Old 25-01-2008, 08:45   #2308 (permalink)
XAndre`
Registered User

XAndre`'s Avatar

Quote:
Originally Posted by ment0wu View Post
Salut

recomandari, idei, pentru un notebook in 20, hai 21 mil si ceva ?

monitor 15.4, ceva putere de procesare (Turion X2, Core 2 Duo), iar placa video nu imi trebuie nimic spectaculos, am desktopul pentru asta.. dar sa joc un starcraft/lumines :P

primul la care m-am uitat, dar "Chipset video: SiS Mirage 3+" nu prea imi da pace, parca sigur o sa am probleme cu asa ceva..

HP 6715s asta imi face cu ochiul, pare exact de ce as avea nevoie, si pe asta sunt aproape hotarat sa-l iau.. Stie cineva ceva despre el ? Probleme, performanta etc.

Cealalta posibilitate ar fi sa ma intind la un Dell 1501, despre care stiu aproape sigur ca e bun, solid, dar cam peste buget, si specificatiile sunt cam sub cele ale HP-ului (memorii la 533, 2x512 MB, pe cand la ala e un giga + inca unu cadou.., placa video mai slaba, lipsa bluetooth), si nici nu prea ma atrage cum arata, desi tre sa-l vad in realitate sa stiu sigur.

A, mai sunt Asus-urile, ca Asus F5V-AP116, dar par sa fie mai slabe ca performante, si am inteles ca au o baterie foarte slaba.. As vrea ceva care sa tina 2 ore macar :-

Cum am zis, sunt destul de hotarat pentru HP, deci m-ar interesa mult comentarii despre el, daca ati avut experiente cu asa ceva etc.
mai bine mai fa rost de pana la 23 mil si ia-l p asta Hp compaq 6720s http://www.emag.ro/notebook/notebook...20gb--pGR650EA dak ii mai pui si un giga de ram merge super bine, il am si merge super bine e mic subtire nu cantareste mult, eu personal nu regret ca l am cumparat.il gasesti pe alt site la comanda..si ti l trimite imediat, nu postez sa nu fac reclama..va trimit doar PM

XAndre` is offline    Reply With Quote