Quote:
Originally Posted by JustDeals ..sau cateva cuvinte care sa te aduca mai aproape de laptopul TAU
Salut,
Vreau sa imi iau laptop si sunt curios ce parere aveti (cei care aveti vreunul din aceste laptop-uri de preferat  ) despre Dell (imi place foarte tare Dell-ul chiar daca nu sunt asa cunoscator in laptop-uri).. ma intereseaza fiabilitatea bineinteles.
Vreau sa facem o comparatie intre toate aceste modele vis-a vis de fiabilitate, design... atuuri, puncte slabe..
Si in final imi voi da si eu seama ce laptop ar trebui sa imi iau... poate sa se inscrie in 40 , 50, 60 de milioane... nu ma uit la bani.
Astept gandurile voastre si negative si pozitive.
Pe foarte curand,
Justdeals |
Pai in primul rand sa nu-ti iei de 17, iti rupe mainile, consuma enorm, bateria tine putin.
Eu am luat un Dell XPS 1330, o bijuterie, consuma putin, procesorul super potent, 2GB DDR II, placa video foarte ok, scoate 16.000 in 2001 fara nici un fel de tweak pe Vista Business, si scoate 17.000 tot pe Vista Business cu serviciile care le am in plus si diverse setari.
Bateria tine in jur de 4 ore cu 6 celule ca a mea, ecran cu LED, super tare, unghiuri mari si culori, claritate,brightness 300 tot ce vrei:
http://www.emag.ro/notebook/notebook...NBKDLLIXPS0024
Asta are 1,8kg cu baterie de 4celule si 2,1 kg cu 6 celule.
Nu se aud coolerele, hdd e fast, cam 43mb/sec in HDtach.
Acc configuratie ca mai sus, dar cu 8600m GT si ecran de 15, costa tot 5100 RON, se numeste: DELL XPS M1530, dar e de 15".