| Silviu: la Wii nu vad o foarte mare problema. Ei de bine de rau, chiar daca nu au Romania in lista, nu prea limiteaza cu nimic. Poti cumpara linistit, iar de jocuri multiplayer nu se pune problema. Marea duda o vad insa la Xbox Live si PSN. Si cel mai rau sta Xbox Live. Care pe zi ce trece, ne mai taie ceva de pe lista. Si s-au pus pe verificat ip-uri deja. Daca pana acum mai mergea sa faci ceva pe un cont de US/UK... acum nici macar la demo-uri nu mai avem acces. De fapt, avem... le vedem... dar nu le putem downloada. Si o iau si in nume personal acum, nu vorbesc in numele tuturor. Chiar daca nu as avea 50.000 de oameni in spate (cu semnaturi), eu, ca o singura persoana, care de cand a aparut Xbox 360 platesc live LUNAR, fara exceptie vre-o luna. Eu care de cand a aparut Xbox 360 am cumparat 3 console (din care 2 au picat, una fara garantie). Am cumparat de la messenger kit pana la jocuri Arcade (cel putin 10 jocuri). Accesorii, addons, jocuri am vre-o 50 deja... Adica, eu, ca simplu cumparator, imi cer niste drepturi. Am platit atat ca sa ma trezesc ca nu mai am voie la aproape nimic ? Daca in orice alta tara mai "ridicata" s-ar fi intamplat asa ceva, automat s-ar fi sesizat autoritati, media, etc... pentru ca sunt incalcate niste drepturi ale mele, ca si cumparator. Cam asta este ceea ce cred eu. |