|
Primul amical al sezonului: 1-4 cu Osijek! Ma c*c pe el de 4-4-2! Pur si simplu nu il pot face sa functioneze. Cu el am inceput si sezonul trecut si a trebuit sa-l abandonez pe parcurs si sa schimb la 4-3-3. Am zis sa ii mai dau o sansa acum ca nu am mai adus schimbari in echipa, dar vad ca tot degeaba. Asa mi s-a intamplat si in FM 2007 unde am ajuns sa folosesc 4-4-1-1 daca vroiam sa obtin ceva rezultate.
Am si o intrebare in legatura cu o problema pe care niciodata nu am reusit sa o inteleg si de care m-am lovit inca de pe vremea lui CM 99/00: ce naiba se intampla inainte de inceperea fiecarui sezon cu conditia fizica a jucatorilor? Cand s-au intors din vacanta toti erau peste 90% si i-am pus la regimul normal de antrenament (care nu este foarte epuizant). Aveam cam 10 zile pana la primul amical si cand a sosit ziua meciului ma trezesc ca toti erau pe la 80%! In conditiile astea e imposibil sa sustii un meci, chiar si amical! La pauza erau praf toti, cu exceptia portarului. Si niciodata nu reusesc sa-si revina pana la urmatorul meci amical, la care intra pe teren tot cu conditia pe la 80% (desi am pus pauza intre ele de 6 zile), mai sus de 83-84% nu urca sub nici o forma. Asta pana incepe efectiv campionatul, cand inaintea primei etape toti isi revin miraculos si intra in meci pe la 95%. Indiferent ce fac in timpul amicalurilor nu ii pot aduce la o conditie fizica normala, indiferent ca ii pun sa se antreneze sau le dau liber cate 2-3 zile, totul e degeaba. E normal asa, la fel se intampla si la altii? Inteleg sa e inceput de sezon si inca nu sunt pusi la punct fizic, dar mi s-ar parea mai normal sa aiba toti conditia fizica in jur de 95% inaintea fiecarui meci, presupunand ca au o pauza suficienta intre 2 partide, dar sa oboseasca mult mai repede.
|