Quote:
Originally Posted by paulpc daca e sa te gandesti in firmele astea 3 ploua cu bani. Nintendo de cand cu Wii si DS numai in sus le e profitu, Sony e un gigant in ale electronicelor profit de hau hau, Microsoft sunt cu windows si alte software, alti saci cu bani.
Bani nu cred ca sunt o problema...cum banii fac orice de ce nu ar face si ceva in RO daca musai e sa puna servere and stuff. |
exact la asta ma refeream si eu ...nu e o problema pt ei ...de ce nu o fac ?

..m-am uitat acum la un interviu cu unul de la microsoft ...despre xbox360 de la CES 2008 ...si spunea ca in preajma sarbatorilor 2007...au vandut 17 milioane de "unitatzi "(console +jocuri )....si ca au avut incasari de cam 3 miliarde USD ....ca sa nu mai zic ...de cat a laudat LIVE

+ca si-a cerut o mie de scuze ...ca de sarbatori au fost unele probleme cu LIVE ....dar nimic ...despre tarile care nu beneficiaza de asa ceva ....ca sa nu mai zic ...de faptul ...ca este promovat in asa fel ...incat ai impresia ...ca LIVE vine "by default" cu xbox 360 !!Eu n-am consola ...vroiam un xbox360 ....dar ...fara live .....mai bine skip
Revin la intrebarea de mai devreme ....de ce nu este totusi acest serviciu in unele tari ?? ...nu mai vorbesc de grecia ...unde chiar am ramas surprins sa aud ...ca nu au LIVE ....