Totul a inceput cu un joc de Pong facut de un electrician , care inca mai e pe undeva prin camera si mai functioneaza , chiar daca are circa 20-25 ani vechime .
pe undeva prin 92-94 cred mi-am cumparat calculator (486 parca se numea) . Am jucat doom , commander ken 1 , 2 ,3 si 4 , Dave , si altele care nu-mi mai amintesc cum se numeau . Dar preferatul meu era Wolfenstein 3d care l-am jucat si rasjucat si gasit toate secretele .
Dupa asta a urmat terminatorul pe care-l avem cu totii , dar mai important SNES-ul , care nu era al meu , dar cred ca a stat la mine vreo 2 ani , si am jucat pe el : Mario World (preferatul meu) , Street fighters , Aero the acro-bat , Donkey kong country (1 probabil) , Home Alone , Un fel de tetris mai complex , un joc text-based cu un detectiv , The Blue Brothers , un fotbal vazut de sus , super mario bros 1 , 2 , 3 , Super mario bros the lost levels , Alladin , si sunt sigur ca am mai sarit vreo doua (incerc de 20 de minute sa-mi amintesc toate jocurile de pe snes) .
Dupa SNES am avut un Sega Genesis imprumutat , tot asa , cam doi ani , pe care am jucat : Streets of rage 2 , Tazmania escape from mars , Sonic the hedgehog (preferatul meu) , si am sa editez cand am sa-mi mai amintesc restul .
Undeva prin 99-00 Mi-am cumparat un pentium II cu 32mb ram si hard de 3 gb

. Pe el au ajuns Age of Empires , Starcraft , red alert 2 (mergea cam greu) si tot ce era la moda pe atunci . Tot acum am avut , nu pentru mult timp , si un playstation modat pe care am jucat prea multe pentru a fi enumerate . Dar sa enumar totusi cele mai importante : Metal Gear , Tomb Raider (uitat numar) , Syphon filter (1 si 2 cred) , Need for speed 5 , colin mc'rae rally , Paradox , si altele .
A urmat inca un calculator - care a facut ruptura dintre mine si console . Calculatorul a fost mult modificat in timp , nemaivand nicio piesa pe care o avea initial la momentul de fata . Gasesc chiar idioate argumentele ca "pc-ul e mai scump si tre sa-ti schimbi placa video la fiecare jumatate de an ca sa tii pasul" . Cu ~13 milioane (cat costa un xbox360) iti poti cumpara un calculator care ruleaza toate jocurile la high (crysis exceptie) si o s-o faca si ceva timp de acum incolo . si daca n-o sa mearga , o sa mearga pe medium , si tot e bine . Nu-mi prea plac consolele din generatia asta (singurul care ma atrage fiind un wii) . Si cat despe jocuri exclusive , uitati-va
aici si
aici . Dar deja ma abat mult de la topic .
cam asta e povestea ... urmeaza un DS .