View Single Post
Old 30-01-2008, 21:26   #66 (permalink)
oxygen200000
Registered User

oxygen200000's Avatar

Location: just behind u... always watching...via Bucuresti-Militari
Man...ideea e urmatoarea. Pe foarte multi ii intereseaza silentiozitatea dusa catre extrem. Eu ma numar printre acesti cativa nebuni care vor liniste deplina. Automat, acest lucru m-a facut sa am nevoie de ventilatoare silent si ca atare am ales Noctua pentru ca s-au dovedit a fi cele mai silent in testele pe care le-am facut. Am comparat 3 ventilatoare si dintre ele le-am ales pe cele mai silentioase.
Eu nu spun ca ar trebui sa conteze RPM-ul dar asa este cel mai cinstit sa fie masurate ventilatoarele avand in vedere ca, cu cat e mai mare nr de RPM cu atat creste zgomotul produs de un vent.

Quote:
Originally Posted by poker_x View Post
La acelasi rpm e super ok si noctua, dar daca ar fi sa-l tin la 700rpm prefer nexus ca e mai ieftin.
Aici te contrazic... In silentPC se discuta de la 5-600 RPM in jos. Chioar puse @5V, Nexus isi face simtita prezenta mai puternic decat Noctua S12 si la aer nu e nici pe departe mai generos decat el la acest nivel.
Asa cum am zis, eu am testat pe timp de noapte cand era liniste si nu in timpul zilei cand orice ventilator pus @5V sau 7V poate parea super silentios.

oxygen200000 is offline    Send Message via Google Talk to oxygen200000 Reply With Quote