View Single Post
Old 31-01-2008, 12:51   #1608 (permalink)
Neodoru
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by lennonn View Post
am si io mare nevoie de un sfat:
sunt proaspat posesor de iphone si vreau sa-l conectez pe wireles pentru a incarca si io aplicatii..

vreau sa cumpar un adaptor wireless pe usb ...poate sa-mi spuna cineva daca merge tel cu el..................sau trebuie neaparat router wireless..care e cam scump?

am incercat la cineva care are placa wireles in calculator si nu s-a conectat in nici un fel....................totusi cand a dat drumul la laptop care avea integrat wireless si s-a conectat la calculatorul lui , s-a conectat si iphonele....pe acelasi nume cu al laptopului........dupa oprirea laptopului iphonele mergea pe wireles ..dar calcu il vedea sub acelasi nume ca al laptopului..

poate sa-mi spuna cineva daca merge direct cu un usb adaptor wireless??
sa nu mai fie nevoie de router wireless..

multumesc mult

Ceea ce ai facut tu a fost o conexiune de tip ad hoc sau infrastructure (o conexiune a doua sau mai multe compuri direct intre ele, iar iphonul a vazut conexiunea doar in momentul in care s-a legat al doilea) cu internet sharing activat. Daca vrei sa poti intra direct de pe iphone pe calculator iti trebuie o placa de retea (wifi evident) capabila sa faca access point (software) pt a distribui internet constant. Iti zic mai multe detalii cand ma intorc de la masa.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote