|
poate sa-mi confirme cineva daca pot sa ma conectez cu iphonele la internet prin intermediul unui calculator care are un usb wireless ?? (fara router wireless , care e scump , poate transmite oricand la mai multi vecini , si e greu de configurat)
am gasit asta pe net :
''''''''am cumparat un stick usb wifi (cred ca e la fel cu placa wifi). Am instalat driverul de pe CD, ne-a aparut un Wifi Utility in task bar - am intrat in optiuni, am setat modul de functionare pe "access point" (daca e pe "station" functioneaza ca receptor). In Network connections ne-am dus pe Properties a conexiunii wifi ce-a aparut acolo, am intrat pe tab-ul Advanced - am activat Internet Connection Sharing (unde Windoz s-a dovedit un pic stupid si ne-a stricat conexiunea principala la internet - adica setarile TCP/IP la conexiunea pe placa LAN obisnuita - le-am refacut pe astea). Inapoi la Properties in conexiunea WIFI, la TCP/IP - Properties, am configurat IP-ul 192.168.0.1, gateway si dns le-am copiat de la conexiunea principala (pe care intra internetul pe calc, adica). Ne-am dus in iPhone, la Settings>WLAN, si am dat click, errr.. tap pe numele conexiunii nostre wifi, si voila. Safari functionaza, iar pe sagetuta albastra in settings>wifi>conexiune apare IP-ul iPhone-ului.''''''''''
poate confirma cineva??
multumesc
|