|
Eu m-am cam lasat de sporturi extreme gen cariera cu Dinamo la fm. Sincer nu reusesc sa fac nimic. Degeaba castig eu campionatul la 20 pct distanta..daca in perioadele de mercato imi vinde conducerea tot. Si ce ma dispera cel mai mult e ca imi vinde jucatorii pe sume mici. Spre exemplu mi l-a vandut pe Stancu cu 6 mil, in conditiile in care castigase Gheata de aur..cu 33 de goluri. Si sa nu mai zic ca mi l-au dat pe Radu Stean la Stiaua..am zis ca mor de inima...
N-am nici o sansa in UCL. Am la echipa a 2-a inca vreo 5-6 viitori Stancu..dar stiu ca odata ce ajung titulari..au si luat drumul Europei. Acum ultima data mi-a vandut a 4-a rezerva de atacant..Bruno Mezenga..si avea doar vreo 20 de ani...incepuse sa dea goluri..si pac..oferta de 7,5 mil si adio. E bine totusi pt o rezerva..dar eu ce ma fac cand joc cu Roma Milan sau Sevilla.
M-as apuca si eu de o cariera la un club unde sa nu-mi vanda conducerea tot .. dar parca nu ma atrage asa de mult.
Am avut noroc doar in primul sezon..ca nu mi-a vandut nimic in iarna..si am reusit sa ajung in semifinalele cupei UEFA..eliminand pe Tampere Utd si Az Alkmaar cu duble victorii...pe Stuttgart cu 6-4 aggregate, dar Atletico Madrid cu Reyes si Aguero m-a eliminat. In rest..nimic notabil in Europa
Last edited by cipin85; 05-02-2008 at 12:34..
|