Thread: N E W S
View Single Post
Old 06-02-2008, 18:02   #1663 (permalink)
raz

raz's Avatar

Mir stau si ma minunez cat de nedrept esti, pe cuvant. Probabil daca esti super moderator, crezi ca-ti permiti orice. Crezi ca artificiul ala tehnic cu dex te-ar fi scapat de vreun warning ? Nu, si-au luat si altii ban si warning pt atacuri la persoana de genul asta, dar deh, nu toti sunt moderatori. Macar fi barbat, daca vrei sa ma jignesti, ca asta vrei, zi-mi-o in fata, iti dau id-ul de messanger sau nr de telefon si ma injuri nene, pana te descarci.

cvlad: bat la pariu ca primeul ala e mult mai bun optic ca tamronul, plus ca e si mai rapid si silentios (sdm). Oricum pretul o sa scada sigur in vreun an ajunge clar sub 1000$, apar si discounturile si asa mai departe. Asta e, sunt mai scumpe ca isi vrea si Hoya partea...asta se reflecta si la pretul lui K20D. Dar vorba lui Kunzite, pretul de catalog e una, pretul real o sa fie altul, mai mic.

Marele Preot: cu ce sa o las mai moale ? Ce am zis eu ? Ca nu mi se par asa scumpe preturile pentru un model de obiectiv nou nout lansat care e weather sealed si are si SDM si are steluta ? Si preturi care sigur or sa scada. What's the problem ? Asta era parerea mea, nu am atacat pe nimeni, nu am zis nimic neadevarat. Cat a costat Canon 200 2.8 la lansare ? Uite Nikkorul de 300 f/4 e tot in jur de 1000-1100$ . Cat a costat asta la lansare ?

raz is offline    Reply With Quote