View Single Post
Old 06-02-2008, 23:02   #16247 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Ce bine ca nu am vazut meciul ca din cate vad nici nu am pierdut nimic. Am vazut in schimb

Gone Baby Gone - 8.5

Bun film, nu ma asteptam. Casey Affleck joaca din nou bine, se pare ca nu e doar o intamplare. Si Ed Harris m-a surprins pozitiv, la fel si Amy Ryan. Un film in care se face slalom printre decizii etice care-ti pot rasturna viata cu susu-n jos mai abitir decat in 3-4 filme obisnuite. Poate din cauza asta pare putin tras de par dar nu asa de tare incat sa te gandesti la asta in timp ce vezi filmul, poate dar la sfarsit privind in urma.
Ce mi-a placut e ca personajul principal nu e politist, e un tip din cartier, adica oricare din noi. E mai usor sa rezonezi cu intrebarea "Tu ce ai face?"

PS. In posterul asta Affleck zici ca-i Turcescu, justitiarul nostru. Atat ca e mai grizonat parca.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	gonebabygone_sdfvdszfvdxfc.jpg
Views:	89
Size:	25.8 KB
ID:	306628  
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote