![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Specificarea portului la ftp
Salut. Am si eu o intrebare: daca dau o comanda PORT pe ftp si specific un port local pe care sa se lege si apoi dau GET, comanda GET foloseste portul specificat de mine sau da si ea inca un PORT random? Ma intereseaza pentru ca vreau sa stiu ce port local se foloseste ca sa pot sa il tin deschis din Firewall. Exemplu de ce vreau sa zic (intr-un batch): open <server> <username> <password> active port 192,168,1,101,11,160 (setez 2976 ca portul ce va fi folosit pt date) binary get <fisier>.xls bye De asemenea, din ce-am gasit pe net, daca setez 2976 ca port de date, 2975 va fi pt comanda, nu? Merci pt ajutor. LE: Sorry, mi-am gaist raspunsul la intrebare. Ce vreau eu se face cu PORT urmat de RETR. Rog adminul sa stearga threadul, sa nu ocupam spatiu aiurea
__________________ Narf! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
OK, daca ramane sa fac si niste completari: comenzile PORT si RETR nu sunt suportate "as is" de clientul command line FTP de Win. Trebuiesc date cu LITERAL inainte, ca sa nu se mai verifice validitatea comenzii, ci sa fie trimisa direct la server. Deci, ce voiam eu arata cam asa: open <server> <username> <password> literal port <ip cu , intre grupuri>,11,160 (setez 2976 ca portul ce va fi folosit pt date; portul se caluleaza ca 256*11+160) binary literal retr <fisier>.<extensie> bye Cam asta ar fi, poate mai e util cuiva
__________________ Narf! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|