![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Help Access
M-am incurcat un pic in Access si nu ii mai dau de rost. Datele problemei: Relatii intre tabele: se da campul 1 si 2 in tabelul 1. In tabelul 2 introduc in campul 1, campul 1 din tabelul 1 (adica mi-l ia automat cu lookup), as vrea sa imi afiseze si campul 2 din tabelul 1 corespunzator randului din tabelul 1. Adica in campul 1 din tabelul 2 sa-mi afiseze campul 1 din tabelul 1 si campul 2 corespunzator randului campului 1. In FORM la tabelul 2, cand introduc datele in campul 1 nu imi mai apar datele din campul 1 tabel 1. Adica sa ma ajute cu scrierea, cu preluarea datelor automat, cum fac sa imi apara? Sper ca se va intelege, poate ma ajuta cineva, am gasit ceva tutoriale dar cam neclare si nu am vazut sa atinga subiectul. Daca are cineva un tutorial cu atat mai bine, nu astept mura-n gura. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Asta am rezolvat-o, trebuia sa folosesc combo box, nu predefinitele ca crearea formelor. Ramane prima problema.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie Tel: 0745/601.095 Last edited by CrysMM; 06-06-2007 at 22:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Asa am facut si eu, dar datele nu imi raman afisate dupa selectare. Adica nu raman datele din amandoua campuri intr-unul singur. Pe mine ma int sa si ramana afisate. Merci frumos pt ajutor.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie Tel: 0745/601.095 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|