![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | C++ Builder
Buna... Am si eu 2 probleme.. 1.trebuie sa incarc intr-o aplicatie facuta in c++ builder niste filmulete si nu stiu ce componenta sa folosesc.. daca ma poate ajuta cineva...., filmuletele sunt facute in demobuilder. ![]() 2.folosesc in filelistbox pentru a afisa fisierele dintr-un anumit fisier si vreau sa-mi apara fara extensie.. stie cineva cum as putea sa fac? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pentru #2 nu cred ca se poate seta din proprietatile controlului, iti trebuie un cod de genul: [code] for(int i = 0; i < FileListBox1->Count; i++) { FileListBox1->Items->Strings[i] = ChangeFileExt(FileListBox1->Items->Strings[i], ""); } [/code] pe care sa il executi de fiecare data cind schimbi calea. sau iti creezi o noua componenta derivata din tfilelistbox, ii pui un property "show extensions", etc...
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Stie cineva cum pot sa fac un paintbox transparent in c++ builder? Vreau sa trasez niste linii pe el si doar alea sa se vada.. fara background, fara nimic... Vreau sa marchez ceva de pe o alta componenta pentru a putea printa si nu am gasit alta solutie decat sa folosesc un paintbox, dar m-am inpotmolit la transparenta.. Stie cineva ce ar trebui sa fac? Mersi... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|