![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Access - problema subform
Nu prea se incadreaza la programare, but anyway... Acum ceva vreme am inceput o baza in Access in care am printre altele un form cu un subform ce contine un select query dintr-un tabel. La vremea respectiva in subformul respectiv puteam sa editez valori, checkboxuri etc. Acum cand m-am reapucat de lucrul la el nu mai functioneaza editarea asta. Daca deschid si rulez query-ul din Record Source-ul subformului pot sa editez valorile respective. Insa in momentul in care sunt afisate in subform, nimic! Subformul are AllowEdits = True, asa ca nu inteleg care este problema. Help...
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
S-a 'rezolvat'. subform.locked era True, desi nu tin minte sa fi facut asta si nici nu aveam vreun motiv sa fac ceva asa de mana sau prin cod.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|