![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Tanenbaum in Romania
zilele astea Politehnica Bucuresti (A&C) fost vizitata de Tanenbaum himself. Mi s-a parut super tare sa vezi un prof de calibrul lui printre ragaliile cu care ne-am obisnuit (nu ca nu am avea si profi buni - de exemplu Tapus). Chiar mi-ar placea sa avem parte mai des de evenimente de-astea. Chit ca eu unul am aflat cu o zi inainte, sala (batrana EC105 :P) a fost arhiplina. Bucati din prelegerea tinuta se pot gasi aici si aici. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Stiam deja asta, dar de fiecare data ma face sa zambesc: la voi interfete evoluate inseamna javascript? Tell us more, cam ce e cursul de "algoritmi lacomi"? And furthermore, tapus e ala care se erija acum cativa ani in conducator de echipe pe la IOI? WTF, de cand e ala valoare? Pacat de Tanenbaum. Dormi copile, dormi in pace, tara ingi...programator te face | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. n-am nici un chef de polemici cu tine; stiu, esti super meserias in toate cele. 2. poti sa faci abstractie de site-ul unde am pus linkul ala. Oricum esti TOTAL pe dinafara, habar nu ai ce vrea sa fie site-ul ala dar asta nu te impiedica sa dai din gura. 3. Tapus e seful catedrei de calculatoare, nu stiu ce e IOI dar stiu ca am facut vreo doua cursuri cu el si este in mod clar un pedagog bun in comparatie cu altii cu care am avut de-a face. Probabil ca tu esti o adevarata valoare (doar ca nedescoperita inca ), prof. dr. inginer dedicat studiului CG si in special ariei "Auto/frizeri".4. succese in ramura! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Quote:
![]() http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...a=lr%3Dlang_en 4. Mersi. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg un lucru. Cand a venit Bjarne Stroustrup in Brasov, Romania la o conferinta PACT n-a urlat nimeni. Ce e Tanebaum pe langa "taticu' C++-ului?" :P ...
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|