Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Limbaje de programare

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-11-2007, 12:21   #1 (permalink)
Registered User

cnairda's Avatar

Tanenbaum in Romania

zilele astea Politehnica Bucuresti (A&C) fost vizitata de Tanenbaum himself. Mi s-a parut super tare sa vezi un prof de calibrul lui printre ragaliile cu care ne-am obisnuit (nu ca nu am avea si profi buni - de exemplu Tapus). Chiar mi-ar placea sa avem parte mai des de evenimente de-astea. Chit ca eu unul am aflat cu o zi inainte, sala (batrana EC105 :P) a fost arhiplina.

Bucati din prelegerea tinuta se pot gasi aici si aici.

cnairda is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 20:25   #2 (permalink)
deep fried

Stiam deja asta, dar de fiecare data ma face sa zambesc: la voi interfete evoluate inseamna javascript? Tell us more, cam ce e cursul de "algoritmi lacomi"? And furthermore, tapus e ala care se erija acum cativa ani in conducator de echipe pe la IOI? WTF, de cand e ala valoare?

Pacat de Tanenbaum.

Dormi copile, dormi in pace, tara ingi...programator te face

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 10:54   #3 (permalink)
Registered User

cnairda's Avatar

1. n-am nici un chef de polemici cu tine; stiu, esti super meserias in toate cele.
2. poti sa faci abstractie de site-ul unde am pus linkul ala. Oricum esti TOTAL pe dinafara, habar nu ai ce vrea sa fie site-ul ala dar asta nu te impiedica sa dai din gura.
3. Tapus e seful catedrei de calculatoare, nu stiu ce e IOI dar stiu ca am facut vreo doua cursuri cu el si este in mod clar un pedagog bun in comparatie cu altii cu care am avut de-a face. Probabil ca tu esti o adevarata valoare (doar ca nedescoperita inca ), prof. dr. inginer dedicat studiului CG si in special ariei "Auto/frizeri".

4. succese in ramura!

cnairda is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 11:05   #4 (permalink)
deep fried

Quote:
Originally Posted by cnairda View Post
1. n-am nici un chef de polemici cu tine; stiu, esti super meserias in toate cele.
2. poti sa faci abstractie de site-ul unde am pus linkul ala. Oricum esti TOTAL pe dinafara, habar nu ai ce vrea sa fie site-ul ala dar asta nu te impiedica sa dai din gura.
3. Tapus e seful catedrei de calculatoare, nu stiu ce e IOI dar stiu ca am facut vreo doua cursuri cu el si este in mod clar un pedagog bun in comparatie cu altii cu care am avut de-a face. Probabil ca tu esti o adevarata valoare (doar ca nedescoperita inca ), prof. dr. inginer dedicat studiului CG si in special ariei "Auto/frizeri".

4. succese in ramura!
1. Eu nu sunt supermeserias, hell, nici meserias in ceva, but still, sunt un pic realist

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...a=lr%3Dlang_en

4. Mersi.

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2008, 01:03   #5 (permalink)
Registered User

DeceaseD's Avatar

Eu nu inteleg un lucru. Cand a venit Bjarne Stroustrup in Brasov, Romania la o conferinta PACT n-a urlat nimeni. Ce e Tanebaum pe langa "taticu' C++-ului?" :P ...

DeceaseD is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 12:50   #6 (permalink)
Banned

oare a vizitat si catedra de dce?

poi243 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > The Workshop > Limbaje de programare

Thread Tools

Posting Rules