![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Normal, eu folosesc Borland C++ (cel care arata ca DOS) Vreau sa fac un "mic " upgrade si nu stiu ce sa aleg: C++Builder® 2007 The ultimate C++ visual development environment for Windows, with full support for Web, Web services, GUI, and database application development sau CodeGear™ RAD Studio 2007 combines Delphi®, Delphi® for .NET, and C++Builder® in one environment for rapidly developing Windows and .NET 2.0 applications on and for Windows 2000, XP, and Vista. Eu stiu C++ si Pascal ... Ar trebui sa ma limitez doar la C++Builder ? si inca ceva: ce este .NET ??? PS: primul meu post Link: http://www.borland.com/us/products/ide.html | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca e for fun, invata si c++builder si delphi, oricum limbajele se invata usor iar API'urile sint foarte asemanatoare. daca speri vreun job, nu stiu daca merita efortul, se mai cauta programatori in builder/delphi? altfel, daca vrei doar un compilator + ide, exista code::blocks, cdt pentru eclipse si asa mai departe.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Recomandarile mele, in ordine, ar fi cam astea: Visual Studio Express edition - e cel mai ok (din ce am vazut eu fata de cele de mai jos), compilatorul e foarte bun, completion engine-ul la fel, vine si cu MSDN express edition parca. Eclipse + CDT + MinGW/CygWin - mai crapa uneori, e facut in java, se misca mai greoi dar merge daca nu faci cine stie ce proiecte cu zeci de fisiere ca altfel mori pana le parseaza. NetBeans + C++ pack + MinGW/CygWin - la fel ca si Eclipse, parserul e ceva mai slabut din cate am vazut si bineinteles mai crapa si el ![]() De cele de la Borland nu stiu nu am avut curiozitatea sa le incerc.
__________________ Keep buttwalking. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|