View Single Post
Old 14-02-2008, 01:49   #14 (permalink)
laur26
Registered User

Quote:
Originally Posted by znull View Post
mda.. nu o sa mai cumpar in viata mea de la dc-shop. Azi este data de 14 Feb, l-am trimis in data de 21 Jan si inca este in service cand am vorbit cu ei au zis ca dureaza max 3 weeks.. acum cand i-am sunat mi-o bagat pe gat ca dureaza maxim 30 de zile lucratoare

de 3 saptamani nu am laptop bani sunt dati .. si naiba stie cand o fie reparat
Imi pare rau sa-ti zic, dar si tu cred ca esti de vina.
Ti-am spus si eu, ti-au spus si altii ca in 10 zile lucratoare il puteai trimite inapoi FARA sa trebuiasca sa dai vre-o explicatie.
Ai preferat sa te complici trimitindu-l in service si alte nebunii.Adevarat, banii erau obligati sa ti-i returneze tot in max 30 zile, deci tot nu rezolvai mare lucru , dar macar aveai sanse sa iti iei un laptop care sa nu aiba probleme din secunda 2.

sper sa se revolve cit mai repede si cit mai bine...si sa te bucuri de un lucru pe care ai dat bani.
bafta
Sunt acuzarea la procesele lor de constiinta / Privindu-i tacut, facandu-i sa se teama de sentinta [Cedry2k]

laur26 is online now    Reply With Quote