View Single Post
Old 15-02-2008, 16:42   #566 (permalink)
anex
Registered User

Cred ca ar fi bine pentru cei la care nu se respecta termenul de 30 de zile de instalare sa procedeze astfel (din experienta proprie):
1. Pe parcursul intregii perioade , de la inregistrarea cererii pana la instalare, trebuie sa sunati de 2-3 ori pe sapt la ei (930) sa-i intrebati cand vine echipa. Astfel veti verifica si daca este inregistrata cererea dv. de instalare si din ce data.
2. Daca nu vin nici in a 30-a zi, instantaneu sunati la 930 si anuntati, fara patima, ca din cauza ca sunt neseriosi, va vedeti obligati sa renuntati la cererea dv de Dolce si, neaparat, SI LA ABONAMENTUL DE VOCE PE CARE IL AVETI CU rtl. (daca nu sunteti in perioada contractuala)
3. URMATOAREA LOR REACTIE VA FI SA VA DUCA CU PRESUL SI SA VA AMANE INCA 72 DE ORE, INTERVAL IN CARE VETI FI SUNAT (ZIC EI) DE CINEVA CARE SE VA OCUPA DE CEREREA DV. Nu va dati batuti! Explicati ca nu aveti nici o obligatie sa platiti inca 3 zile abonamentul la ceva ce nu doriti, mai ales ca un contract presupune vointa ambelor parti, iar dv nu mai doriti sa beneficiati de abonamentul de voce din acel moment. Insistati pe dreptul de a rezilia contractul chiar din acel moment. Nu va fie teama! Fetele de la 930 nu au dreptul sa va rezilieze contractul.
3. Astfel, veti fi sunat in cateva ore de cineva care va incerca sa va convinga sa nu renuntati. Nu va dati batuti usor. Motive: neseriozitate, deziluzionat... ACUM va avea loc si contraoferta lor: Reducere de 2 euro la factura totala romtelecom in primul an (adica Dolce gratuit primul an) pentru cei cu contract pe 2 ani. Dar nici asa nu va dati batuti. Amenintati ca daca in 48 de ore nu sunteti contactat de cineva pentru instalarea Dolce, veti suna sa reziliati si nimic nu va va mai putea face sa va razganditi. Astfel cred ca ati facut tot ce se putea face sa grabiti instalarea.

Acest mod de lucru este situatia prin care am trecut eu... Este realitatea pura. Nu este mare lucru ce am obtinut, dar am obtinut ceva de la ei. Oricum, nu asta am urmarit eu, ci sa instaleze naibii odata Dolcele. Am abonament la voce unlimited (patruzeci si ceva de lei lunar)si acum Dolce. Deci nu sunt vreun abonat cu greutate. Oricum macar cu atat sa ne alegem si noi daca sunt nesimtiti si nu vin la timp. Poate ca altii vor putea sa obtina mai mult

anex is offline    Reply With Quote