Quote:
Originally Posted by maDM@X gata m-am decis, am preferat display de 17" + numpad  |
Rezon! Asta vroiam sa zic si eu, insa am zis ca nu este bine sa ma lansez in recomandari.
Quote:
Originally Posted by maDM@X singurul neajuns mi se pare bateria pe care sper sa o schimb in viitor cu una de capacitate mai mare |
Nu o comanda acuma, adica asa devreme, ci atunci cand decizi ca este chiar necesara, caci va trebui sa-i porti de grija (cicluri cam la o saptamana etc).
Acumulatorul de 9 celule il poti gasi
AICI.
Quote:
Originally Posted by maDM@X si poate HDDu care e cam lent |
Nu este DELOC lent. Este mai mult decat suficient de rapid. Ai sa vezi si o sa-mi dai dreptate. Asa gandeam si eu despre al meu (citind parerile altora care si-l cumparasera deja), insa daca il vei tine din scurt cu defragmentarea este chiar sprinten individul

. Si consuma si putin.
AICI ai un review al lui TOSHIBA MK2035GSS. Niciun HDD de 2.5" nu exceleaza, asa ca diferentele de performanta intre 4200rpm/5400rpm si 7200rpm sunt mici. Oricum de preferat consumul mai mic al unui HDD de 4200rpm decat un strop de viteza in plus dar un consum mare de curent din partea altor HDD-uri de 5400rpm sau 7200rpm.
Quote:
Originally Posted by maDM@X am zis sa nu mai dau 3mil in plus doar pt procesor ca e C2D, am sistemu desktop daca vreau putere de procesare mai mare  . Sper sa fi facut o alegere buna  |
Asa este. In fond si la urma urmei este totusi un notebook, indiferent ce-ai face, nu? N-are rost "sa-i pui coarne" din moment ce mai ai si-un desktop (cum probabil asa au multi dintre cei care isi achizitioneaza un latop).
Bafta! Sa te bucuri din plin de el, sa te tina o vesnicie si sa n-ai niciodata nevoie sa apelezi la RMA.
LE
Drivere pentru el gasesti
AICI. Pacat ca nu si pentru XP, insa nu-i bai, se rezolva daca vei vrea sa dai jos aberatia aia de Vista

.