View Single Post
Old 22-02-2008, 00:25   #2470 (permalink)
R/\ZV/\N
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by brave_heart View Post
Tip display: WXGA TruBrite sau Widescreen Acer CrystalBrite , ce inseamna asta? este un display de buna calitate? am vazut ca exista mai multe tipuri de display-uri, vad ca cele mai scumpe laptopuri au display-uri de tip WSXGA+ Color Shine sau WUXGA.
Google it!

Quote:
Tip memorie video.. dedicata. Adica? este o memorie hardware? sau software ?
Dedicata = discreta => in cazul tau, separata de cea a sistemului, cea de 1GB.

Quote:
Baterie : Tip 6 celule(spre ex) , cu cat sunt mai multe celule cu atat tine mai mult bateria ?
Exact. Si nu este baterie, ci acumulator.
Cel care are autonomia cea mai mare este acumulatorul cu 9 celule, de aproximativ 6000mA; echipat astfel, laptopul te poate tine peste 3 ore lejer (mediu de lucru office) si pana la 3 ore full load.

Quote:
M-a fascinat cu lookul, si dotarile pe care le are, singurul lucru care mi se pare dezavantajos este viteza procesorului de 1500 MHZ

Am facut o alergere buna ?
Oricum, nu rea.
Eu am ales intre laptopul pe care l-ai comandat tu si cel din semnatura mea (la vremea cand l-am luat eu, acum vreo 2 sapatamani, ambele erau la acelasi pret, insa al tau -1GB DDR, - vreo 500MHz la CPU si - vreo 80GB la HDD).

Later Edit:

Ori scapi de Vista si treci la XP ori va trebui sa-l tweak-uiesti bine de tot pe primul ca sa ti se miste binisor (mai ales ca ai doar 1GB RAM).

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote