Quote:
Originally Posted by InFernal omg iti ocupa asa multa memorie vista ? eu in acest moment am deschis firefox si winamp si ca antivirus bit defender..si imi ocupa doar 28%(si asta avand in vedere ca am vista ultimate despre care se zice ca trage mai multi rami)..cand ies din un joc am 15-20% ocupat numai  ...tweaking nu am facut foarte mult...am intrerupt cateva servicii si cam atat...in rest vista se misca perfect pe al meu,probleme de compatibilitate cu programele? cred ca glumesti..nu am intalnit ABSOLUT NICI UNUL. |
inca un mic tweak, niste servicii oprite si acum vad ca sta pe la 25-28%
asta a venit cu vista home premium si dupa ce am vazut pe siteul microsoft intre home premium si ultimate este o diferenta f mica, o avea ultimate ceva mai special sub "capota" si nu zice acolo
si zici ca nu ai avut probleme de compatibilitate ? ... poate esti tu mai norocos, eu am intalnit destule programe de care aveam nevoie dar care nu sunt compatibile cu vista, sau desi zice ca sunt au destule bug-uri, TuneUp Utilities 2008 mi-a dat eroare de vreo 2 ori pana acum
Quote:
Originally Posted by razvan2007 Nu stiu ce vezi tu "fenomenal" la un display de 17" la un laptop  . Ori nu ai mai vazut LCD in viata ta  ori nu ai vazut niciunul mai de Doamne ajuta pana acuma. Se vede OK, nici prost, insa nici cine stie ce... |
da, fenomenal in comparatie cu displayul altor laptopuri
pe care le-am vazut, doar nu compar cu un LCD care e si normal sa aiba specificatii mult mai bune ... am vazut de curand un Dell Inspiron 1520 si mi s-a parut displayul