|
Huckleberry Hound!
Imi amintesc prin primii ani cand aveam Cartoon Network, si dadeau toate desenele alea faine de prin anii 70 din america. The Hair Bear Bunch, Huck Hound, Yogi Bear, etc.
Tom si Jerry nu mi-au placut niciodata. Nu stiu de ce dar mi s-au parut aberatii si nu am reusit sa gasesc niciodata ceva extraordinar de amuzant la ele.
A, si o intrebare!
Nu stiu daca mai tine minte cineva desenul asta animat, dar stiu ca l-am vazut tare demult, tot pe CN. Titlul era ceva de genul "The Bear that wasn't", si era povestea unui urs care se duce sa hiberneze pe perioada iernii, si in padurea in care era el, vine nu stiu ce firma de constructii si demoleaza tot, si pana in primavara, locul e de nerecunoscut.
Si ursul se duce sa ii intrebe pe oameni ce naiba au facut cu padurea, si toti indivizii cu care se intalneste ii spun sa puna mana la munca. Si el le spune ca nu are cum sa munceasca, pentru ca el e urs, si nu om. Dar toti ii spun ca e de fapt un om nebarbierit, cu o haina de blana care nu vrea sa munceasca. Si de la muncitor, la maistru, la diriginte de santier, pana la presedintele companiei care facea operatiunea respectiva, ii spun acelasi lucru.
Si intr-un final, ursul care devine confuz cu privire la identitatea personala, pune mana si munceste cot la cot cu oamenii. Si cand vine urmatoarea iarna, toate simturile lui ii spun ca trebuie sa mearga sa hiberneze, dar el isi spune: "Cum naiba sa hibernez, ca doar nu sunt urs. Sunt un om nebarbierit, si cu o haina de blana". Si se termina pe aici. Era amuzant si suficient de "deep" pentru un desen animat, mai ales la varsta aia, si spune cat de mult esti influentat de parerea celorlalti atunci cand te analizezi pe tine insuti.
Oricum, intrebarea era: Stie careva pe unde se gaseste desenul respectiv? Ca pe youtube nu l-am gasit, stiu ca e o raritate, dar poate are careva o idee.
Serimina.
__________________ the more I practice the luckier I get |