Quote:
Originally Posted by freeman21 ngă... pentru ăsta tre' licenta sau merge si de pe torrent ?  |
Looooooool
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Faza tare. Cariera Dinamo, mai 2013.
Buget transferuri: 66 mil. Se termina campionatul si primesc marea veste:
Conducerea a decis sa imparta intre actionari dividente in valoare de aproape 20 mil euro. 

Nu-mi venea sa cred.
A inceput noul sezon 2013-2014 si mi-au dat doar 27 mil pt transferuri si pot sa acord salarii de pana la 4,2 mil pe an.
Ideea e ca oricum nu aveam eu ce sa fac cu banii aia, pt ca jucatorii mai buni ca titularii mei nu vin la mine. Prefera sa mearga la echipe gen Trabzonspor sau Amiens pe salarii de pana la 500.000, si ma refuza pe mine, care le dau 4,2 mil pe an si 4 mil la semnatura.
Cand am preluat echipa avea value de 19,5 mil si buget de 5,6 mil pt transferuri. Acum e la 93 mil value (locul 40 in Europa) si degeaba...Tot cu Torje, Hora, Liviu Ganea, Ropotan, Zola si altii ca ei raman.
Noroc de Red Star de la care imi cumpar golgeterii. Deja am ajuns la al 3-lea atacant cumparat de la ei, si care da peste 20 goluri pe sezon.
Cred ca cel mai bine cotat pe care il am este Aaron de la Valencia, dar pe asta il am de la 18 ani, e deja al 6-lea sezon cu el.