Quote:
Originally Posted by marcelkmg Ce parere aveti de MSI ,PT CA MA INTERESEAZA ACEST MODEL |
Si pe mine m-a tentat acel model, dar m-au descurajat anumite comentarii legate de calitatea notebook-urilor MSI. Pana la urma am ales un ASUS, de care sunt foarte multumit pana acum. Iata aici o comparatie intre cele doua:
http://www.pcgarage.ro/compara/22751,26735
Am mai instalat si 1 GB DDR2 667 Kingmax, asa ca preturile devin apropiate. Modelul ASUS vine insa impreuna cu o geanta(nu e cine stie ce, dar imi place) si un mini-mouse, care costa vreo 100-150 RON daca le iei separat.
In rest, ASUS nu are HDMI(asta mi-ar fi placut), Bluetooth(am un adaptor usb

) si placa video dedicata. Acest ultim aspect chiar nu m-a interesat, pentru ca am la dispozitie desktop-ul pentru jocuri.
Sunt curios cat tine bateria la MSI. Pe Asus am urmarit doua episoade(in total ~90 de minute) de calitate x264.720p, cu brightness dat la 50%, si mai avea vreo 5% bateria.
edit> Dam link la PC Garage, no problem. Eu chiar de la ei am vrut sa iau notebook-ul, insa persoana care mi l-a ridicat a zis ca s-h-o-p-i-t e la doar cateva minute de locul de munca.