View Single Post
Old 29-02-2008, 10:04   #2003 (permalink)
Godspeed
Registered User

Quote:
Originally Posted by aveul View Post
Baietziiiii! In sfarsit cred ca pot fi si eu de folos!
Dupa ce m-am tot plimbat prin cluj, am vazut ca e cum ar veni un mare hotspot, pe tot Clujul cumva... al lui Atlas Telecom...
Dupa ce m-am uitat pe site mai este si in Oradea, Sibiu, Bucuresti si inca cateva.
Am sunat la ei si au spus asa: Este un Wi-Fi metropolitan, adica pe tot orasul, si pt a avea acces la el trebuie sa-ti fac abonament de voce, adica de telefon, care costa 4 euro pe luna. Ai 30 sau 50 Gb pe luna de spart si dupa ti se reduce viteza cumva, nu te taxeaza extra... viteza este de 256 kb...
Ia uitati-va si spuneti-mi parerea!
http://www.atlastelecom.ro/
Din cate vad eu in reteaua lor sunt incluse doar orasele: Arad, Oradea, Timisoara, Sibiu, Cluj si Satu-Mare. Deci pentru Bucuresti mai avem de asteptat. Cine stie poate are asa ceva si RDS-ul.
Daca are cinva mai multe informatii este rugat sa posteze.

PS: Iphone-ul este gadget-ul anului. Oamenii au realizat un aparat pe care il tot inbunatatesc, aduc programe si accesorii noi. Dupa parerea mea este un produs revolutionar in materie de gadget. Am facut up-date la 1.1.3 de vreo cateva zile si de atunci instalez si dezinstalez la el de inebunesc tot felul de programele. Stau noaptea pana la 3 si ajung cu ochii rosii la servici. Pur si simplu nu ai cum sa te plictisesti de el. Am wi-fi acasa dar as vrea un abonament de internet pentru telefon>>Daca stie careva ceva mai convenabil decat cele de la vodafone sa ma anunte.

Godspeed is offline    Reply With Quote