View Single Post
Old 05-03-2008, 16:28   #2566 (permalink)
Ardeth_007
Registered User

Ardeth_007's Avatar

TKD29, ms, alte recomandari ? partea care ma deranjeaza la toshiba de mai sus ar fi ca, capacitatea maxima de ram suportata ar fi de 2 GB, si din start el are 2 module de 512 deci practic ma cam incurca treaba asta plus ca procesoru (chiar si dual core) are 1.46 GHz, m-ar interesa ceva macar pe la 1.6 minim 1.6 sa fie... alte recomandari ?

L. E.: am gasit la noi in Sibiu acer

ar mai fi si dell-ul acesta
si ar mai fi si asus tot pe masseda.ro care au magazin si in sibiu
pareri ? cam astea ar fi cam pana in 2100ron si ar fi mai accesibile... ce mi-ati recomanda ?
ca o precizare, am cautat pe site si la dell si la asus si la acer, la acer i-as putea upgrada memoria ram pana la 4 giga, in rest si dell si asus la modelele acestea doar pana la 2 giga... per total care s-ar merita mai mult ?
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Last edited by Ardeth_007; 05-03-2008 at 16:48..

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote