View Single Post
Old 09-03-2008, 14:34   #88 (permalink)
junkers
Registered User

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Junkers nu vreau sa te contrazic, dar ABSOLUT TOATE I Cafe-urile in care am calcat in tineretea mea (si crede-ma ca nu au fost putine) erau pur si simplu dezastru.
Plus de asta nu prea mai vad rostul unui I Cafe in ziua de astazi cand aproape toata lumea are calculator acasa si internet la fel de bun (sau chiar mai bun) decat cel dintr-un I Cafe.

@ Parerea mea
Intr-adevar acum cativa ani buni i-cafeurile erau vai de steaua lor si la toate colturile de strada poate(in orasele mari) cu niste sisteme de 2 bani si cu netul prin "ata" cum se spune.Insa in ziua de azi situatia sta altfel,romanul a invatat conceptul de concurenta,a devenit mai pretentios,stie mai bine ce vrea cand cauta un anumit produs si anume cauta calitate.Daca te inscrii in standarde si oferi ceea ce cere piata iti merge treaba,de nu te reprofilezi.Si apropos ,pun pariu ca in sala am compuri si internet mai bun decat 90% din clientii care imi vin in sala(poate si mai bune decat ce ai tu acasa).

P.S. Apropos Forte,ce sisteme de operare vei folosi pe terminale?Treci pe Vista sau ramai tot pe XP ?

Last edited by junkers; 09-03-2008 at 14:55. Reason: am uitat sa intreb ceva

junkers is offline    Reply With Quote