View Single Post
Old 11-03-2008, 01:02   #2187 (permalink)
edishor
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Quote:
Originally Posted by Godspeed View Post
Am facut restore la 1.1.4 si dupa ziphone 2.5. Am luat toate informatiile muzica, poze, contacte din back-up de pe Itunes. Am instalat Boss Tool si cand am incercat cu BSD Subsystem si Open SSH imi da pe la sfarsitul downloadului "Package download failure".
Trebuie ceva instalat la surse??
instaleaza la surse http://repo.ispazio.net si in tweaks 114 iti va aparea 114 compatibility patch.. asta face ca tel sa creada cu rulezi 113... instaleaza ala si incearca apoi. oricum multe aplicatii vor merge instalate folosind 114 CP. cand nu mai vrei sa instalezi nimic poti sa ii dai uninstall..nu e nici o problema.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by bussinesman View Post
sa fim seriosi ... camera nu are nici o setare ... mai ales ... nu filmeaza .... da stiu exista programe ... vor exista...
eu tot sunt dezamagit de acel browser web care imi taie practic accesul catre anumite pagini ...

si pot sa apara mii de surse si de programele ... care este scopul?
timp pierdut aiurea ...
dupa sute de instaluri si uninstaluri mai si crapa ... dai iar restore ....

parerea mea ca trebuiau sa puna pe el cele necesare ca sa zic asa, programele standard ... restul fiind la alegerea utilizatorului ...
aici e smecheria.. ca nu trebuiau sa puna.. la altele au pus si le folosesc 1% din utilizatori. esti frustrat ca nu ai, gandesti, ceri, altul programeaza, ai. e misto, nu? telefonul asta e facut sa poti pastra circumvolutiunile de pe creier, ca nu cumva singura sa ramana urma de la sapca. parerea mea.
"mai si crapa"? vrei sa iti zic de cate ori mi-a crapat prima versiune si a 2a si chiar si a 3a de symbian pe nokia? "timp pierdut aiurea"? depinde de ce vrei sa faci cu timpul respectiv. e doar prima versiune de telefon apple. da-i o sansa. altii fac telefoane mobile de 20 de ani si nici acum nu au reusit sa aiba ce are iphone pe el.

in fine pt a filma Sources/Edit/Add http://www.dlubbat.com/iphone.xml si apoi instaleaza showtime. Se poate filma cu camul. si mai sunt si alte aplicatii. campro stie de zoom si alte alea. cred ca din iunie cand o sa apara firmware 2.0 multe dintre acestea vor veni default.
Peace bro.

Last edited by edishor; 11-03-2008 at 01:04.. Reason: Automerged Doublepost

edishor is offline    Reply With Quote