am fost astazi sa vad focusul(era aproape de ploiesti) ce pot sa zic, cam neserios omul.

masina fusese cumparata de la AAAauto, cauciucurile pe spate erau foarte mancate(ori asta nu se intampla la 37k km) iar discurile pe fata la fel, aveau ceva uzura. nu era taxi, dar un 100k km cred ca avea lejer.
ma rog, n-ar fi fost asta problema, avea 2usi vopsite din ce se observa ochiometric, cateva infundaturi micute la aripa din spate si aripa dreapta fata zgariata si infundata destul de rau si luata vopseaua pe o portiune mica (trebuia vopsita).
asa ca am cam lasat-o balta.
deocamdata stau pe loc, skoda e din bucuresti, mai stau nitel si poate mai gasesc vreo 2 masini ca sa nu pierd o zi intreaga doar pentru una in minunatia de trafic de la bucuresti.
evident daca stiti vreo compacta sau nu numai in zona asta de pret cu istoric non-dubios nu ezitati sa recomandati, aici sau pe pm.
masina este pentru tatal meu, asa ca tre' sa aiba caracter practic in primul rand, nu sa castige concursuri de frumusete.
raz a punctat destul de bine partea cu dezmembrarile, e drept ca s-au busit si forduri din 2005 incoace, dar incomparabil mai putine decat octavii din '96 incoace. si in fond oricum iese si focus 3 in curand, asa ca ambele vor fi "generatii invechite", chiar daca octavia tour va fi si mai veche.