Thread: [Xbox 360] Clubul Xbox 360 v2.0
View Single Post
Old 13-03-2008, 14:23   #66 (permalink)
AlanPoe
Registered User

A propos de preturi: am fost cateva zile in Italia cu treburi. Pe unde am avut ocazia, mi-am aruncat o privire pe la jocuri. Am vizitat un Game Start intr-un supermarket, un alt magazin mic specializat in console accesorii si jocuri si, de asemenea, intr-un magazin specializat in electronice si electrocasnice de tip Media Galaxy, atat ca avea 1000 m2.

Ideea este ca: preturile sunt in jur de 70 EUR (marturisesc ca m-am uitat doar la jocurile de Xbox 360). Cand spun in jur de 70 EUR, spun ca o majoritate importanta costa 69 EUR, cateva 74 - 75 EUR. Gears of War costa 65 EUR. Unicul lucru interesant era PlayStation 3 + 2 jocuri cu 350 EUR (nu ma-ntrebati ce jocuri sau cati Gb avea hardul ca habar n-am).

Mi-e clar c-or exista si magazine on-line cu preturi mai mici si chiar magazine normale cu preturi ceva mai mici, dar mie mi s-a parut reprezentativ ce-am vazut. Nu stiu ce preturi or fi prin alte tari din UE, dar eu tocmai am primit Army of Two de la ******** pe care am platit 180 lei, adica cu exact 19 EUR mai putin decat daca l-as fi luat de acolo.

AlanPoe is offline    Reply With Quote