Quote:
Originally Posted by GEGE Vorbim de chestii diferite, ma refeream la faptul ca nu mi-as lua o masina pentru ca gasesc de toate de-ale ei la shrot, asa nu mai luam masini noi sau cu ani pe cat posibil cat mai putini (si ca generatie ma refer) pentru ca alea nu au apucat sa ajunga in shroturi.Oricum nu mi-as lua masina din '90, cine a vorbit despre asa ceva?Skoda de prin 90 ai lua?Uiti ca se discuta de suma de 10k, sau chiar ceva mai mult,nicidecum de masini din anii aia.
@Ok, si in topurile TUV, conform datelor lor de service O a fost mult mai in spate decat Ford.Care are dreptate? Mentionau de Ford, de Golf, de Toyota, de Mazda (ca etaloane de fiabilitate), nu am auzit de Octavia.Repet, nu as putea veni cu vre-un argument ca e masina slaba, dar nici tu dincoace (si nici nu sunt eu cel care a inceput  ) |
Da fara discutie as lua un golf4, un passat, o octavie vechi de peste 10 ani de zile. Pana si un opel as lua cu toate ca astea sunt mai problematice. Ca exemplu, taicameu are un vectra de prin 96. Din cauza ca i s-a stricat pompa de ulei iar senzorul nu i-a indicat lucrul asta (thanks reprez. opel...

), s-a calat motorul sau ceva de genul asta, oricum a trebuit schimbat tot motorul. Nimic mai simplu, gasit la dezmebrari alt vectra, luat motor, cutie etc totul la un pret foarte mic, si acuma masina merge perfect. Nu zic ca asta patesti cu orice masina veche, ca exemplu am avut un passat din 95 la care nu am inlocuit nimic in afara de bucse si de un rulment de la electromotor dar si alea le-am facut la serviceul de la colt, cu piesa cumparata pe loc de la ei, nu asteptat 1 luna.
Nu stiu de datele in service, nu le gasesc, pusese cineva un link cu staticicile ADAC unde ...
LE: l-am gasit
http://www.bbv-net.de/layout/fotos/HBPJeDR3.pdf