ce sa mai spunem de GS (e vorba de niste fufe care raspund la telefon si uita ce au vorbit imediat ce au inchis telefonul).....am avut precomanda la consola xbox360(in ianuarie)...cam la o saptamina am fost sunat sa confirm comanda si mi s a spus sa fiu acasa ca in maxim 2 zile o sa ajunga coletul...toate bune si frumoase ...dupa 2 zile pe seara dupa asteptari si nerabdare sun din nou la GS sa i intreb cum e cu comanda mea...raspunde aceeasi fufa intepata care ma intreaba de nume ..ce comanda am..cind am dat o...si surpriza imi spune ca nu figurez cu nici o comanda

...ii dau iar comanda cu mare atentie ca ma asteptam la orice si astept din nou 2 zile ...pe seara ii sun din nou ...cum e cu comanda mea...curierul lucreaza pina la 19 ...daca nu vine azi vine luni sigur...logic ca m am umplut de bucurie dar m am consolat asta e...macar sa vina ce am comandat si intreg...am avut noroc totusi ...pe la 18.30 m a sunat curierul sa ma intrebe cum ajunge la adresa ...toate bune si frumoase ....bucurie maxima ...dar asta nu e tot ...luni m suna alt curier sa mi zica ca are un colet de la best si cum ajunge la mine ...

...eu putin uimit ii zic ca deja am primit coletul vineri nu am ce sa mai fac cu o consola ...
sper ca nu v am plictisit ...a fost doar o confirmare a ceea ce probabil multi dintre voi stiti...GS e de c...t