Quote:
Originally Posted by Bobby |
Da, si eu il astept. Arata prea bine. Dealtfel, ma mir ca de la Fight Night Round 3 nu a mai iesit nimic mai bun... si culmea, acela era printre primele jocuri de X360 care aratau puterea consolei...
Quote:
Originally Posted by Sandman Eu fiind complet impotriva violentei tot ce pot sa zic e ca jocul ala imi provoaca o scarba imensa. |
Sandman, tu esti atat de special incat daca te uiti la top 10 games in ultimii ani, nici nu vezi violenta. Cu exceptia lui Mario (care totusi le sare in cap la ciuperci

) mai toate jocurile sunt filled with violence. GTA, Halo, God of War, CoD, Assasin's Creed, Bioshock, etc... Eu unul ma bucur ca ma pot "refula" in astfel de jocuri, si nu "practica" asa ceva in realitate. Asta este, n-avem ce face, suntem o specie care are violenta in sange.
P.S. De fapt ma uit la lista jocurilor pe Live la care stai cel mai bine si vad Gears of War (completelly non violent), Halo 3 (unde inamicii mor de prea multa iubire), GRAW2 (care e de fapt joc de ping-pong), CrackDown (joc de copiii mici), Splinter Cell (e de fapt joc de sah

). Iar la jocurile intr-adevar non-violent vad ca stai cel mai slab (Guitar Hero, Zuma, Viva Pinata). Asa ca fie ai fost ironic, fie nu mai inteleg nimic