View Single Post
Old 16-03-2008, 22:27   #120 (permalink)
killemall
Registered User

killemall's Avatar

Eu sunt complet bulversat,nu inteleg despre ce loader vorbiti...Hilar e ca are si data de aparitie din cate am inteles Vorbeati pe aici de 23 martie...Eu pe google am gasit 23 martie data 'lansarii' insa era vorba de anul anterior.
Ce sa zic,personal zic ca e teapa.In rest,nu stiu,nu cred ca l-as incerca,nu prea sunt adeptul,zic nu prea sunt ca am avut experiente de acest gen cu psp ul,una din ele destul de neplacuta,neplacuta din cauza ca l-am facut varza cand am incercat sa instalez unul din noile loadere.E de inteles ca la ps3 ar fi si mai nasol,nu cred ca ar place cuiva sa-i crape.
Imi cer scuze lui Monky ca discut si eu despre asta,nu sunt genul care sa incurajez chestia,dimpotriva,bag ca fraierul in continuare mii cum am facut si in restul anilor(fraier din cauza chestiei cu live respectin psn).Dar e un subiect care intereseaza multa lume deci trebuie sa inteleaga curiozitatea unora din noi cei de aici
In final,cum am zis,nu am gasit nimic de ceva care sa se intample luna asta.As casca gura la un link daca stie cineva.

killemall is offline    Reply With Quote