Quote:
Originally Posted by Taw Din cate stiu eu nu ai cum sa legi tastatura mica de la consola pe PC.Sincer sa fiu, nu stiu de ce ar vrea sa faca cineva asta. |
Taw, daca ai fi citit ce am scris, poate ai fi stiut "de ce ar vrea sa faca cineva asta". Repet, pentru a putea folosi un HTPC fara sa am nevoie si de o alta tastatura... Emulator de mouse via L3 sau R3, tastatura mica atasata, ar deveni un 3in1. Acum intelegi de ce ar vrea cineva sa faca asta ?
Quote:
Originally Posted by Taw Controllerul de xbox ti-l vede ca un gamepad si merge f bine in jocurile care au iesit pe ambele platforme, pt celelalalte producatorul nu garanteaza compatibilitatea. |
Pinnacle Game Profiler te lasa sa poti folosi cu orice joc doresti. Ideea este ca inclusiv pe
pagina oficiala a produsului, Microsoft scrie clar la chatpad: "Chatting with friends and family on Xbox LIVEĀ® and Windows-based PCs is easy using the Xbox 360 Messenger Kit.". Prin Windows based PC's tu cam ce intelegi ? Din pacate, nu exista driver sau nimic altceva pt. Messenger Kit (sau chatpad). -1 pt. Microsoft.
Quote:
Originally Posted by Bobby In caz ca te interesa sa il cumperi il gasesti la Media Galaxy :P receiver-ul pentru PC al gamepad-ului de la 360 |
Da, merci... am vazut si eu prin mai multe locuri. Doar ca nu ma pasiona sa-l iau decat daca pot folosi si tastatura. Asa nu mai dau nici-un ban si imi leg controllerul de PS3 direct pe BlueTooth... dar tot nu am keyboard. Iar ce tastaturi mai micute am gasit, fie sunt urate, fie inca nu prea sunt pe piata sau la un pret cam piperat (vezi nebunia
asta mica).