|
5USD TF2? Esti beat sper! De ce sa nu-l dam gratis? Nu, serios acum, cum crezi si cine crezi ca va putea oferi in cel putin 5 ani jocul la suma asta? Gandeste-te ca CS (primul, nu Source sau CZ) costa prin Steam in jur de 9 USD (asta inseamna in jur de 11 USD cu tot cu TVA). Tu speri ca TF2 sa fie mai ieftin? Nice joke.
Ma indoiesc ca CG, ca reprezentant oficial Valve/Steam in tara ar rula servere piratate non-VAC; cat despre inchiderea altor servere (a se citi ne-ale lor), sunt curios cum s-ar putea face asta in mod legal.
Harti custom pe server? Nicio problema, propune-o in threadul dedicat si ne dam cu votul. Sunt destule harti custom pe server (Mach4, Convoy, restul imi scapa).
Popularea serverelor mai dureaza. Pana si cand sunt eventuri anuntate lumea nu intra (ca veni vorba, nu te-am vazut pe acolo la eventuri) sau sta pe servere din afara desi sunt anuntate din timp. Ce putem face? Sporim numarul de eventuri, spamam jucatorii, punem prietenii sa cumpere jocul... altceva?
Hlstatsx - Bossman (stii tu, omul care se ocupa de servere ca main admin) a zis ca o sa fie, deci o sa fie.
apropo, in prezent doar 545 de persoane au jocul original - prefer sa fie doar atat de putini decat sa fiu invadat de copilasi jucatori de cauntar care sa spameze serverele. Asa stiu sigur ca doar eu enervez pe voice-chat la eventuri (Pyro in spate! PYRO IN SPATE!). Glumesc. Jocul e scump, pachetul e scump, romanii nu cumpara de obicei jocuri originale. Nu prea ai ce face.
Cam atat momentan.
__________________ Proud beholder of the joysucker! |