View Single Post
Old 19-03-2008, 21:14   #99 (permalink)
Banzay
Registered User

Banzay's Avatar

Pai icafeurile lor sunt pline pentru ca spre deosebire de ai nostrii aia au investit cu cap si au incercat sa creeze un brand decat sa urmareasca castigul rapid.

Daca te uiti pe siturile lor intelegi de unde vine diferenta asta majora, pur si simplu te simti gamer cand intri in icafe, totul e facut pentru confortul clientului.

Oricum atmosfera nu se poate compara, adica sa ii vezi fata disperata a colegului cand ii faci baza praf e priceless

Ai dreptate underworld ca un upgrade la pc nu o sa aduca mai multe profituri. Trebuie sa se faca ceva despre imaginea firmei. Cand o sa dispara toti "manelarii" bronzati care dau cu mouse-ul de pamant si injura pe unu din coltul celalalt al camerei ca l-a fraguit, cand o sa prind si eu casti/mouse/tastatura intacta si nu lipita cu scotch , cand nu o sa fac cancer de la fumul de tigara depus pe monitor cu grosimea de 1 deget atunci o sa le mearga bine net cafeurilor.

Ps. nu am vrut sa fiu rautacios cu nimeni, stiu ca toti de pe forumul asta sunt oameni seriosi care se ocupa de buisness-ul lor, eu vorbesc de majoritatea ignoranta

Banzay is offline    Reply With Quote