|
Ti se pare incredibil sau ce ce imi ceri asta?
Nu a luat nimeni pachetul ala, pentru ca majoritatea aleg pachetul de baza + ceva optiuni, in functie de preferinte si buget. Sunt albume care pot costa si 100 euro, si care pot costa si 700, deci nu e ceva asa greu de atins. Ca e f. multa munca pentru banii aia, e drept.
Probabil cel mai rentabil e sa-ti cumperi un DSLR entry level kit cu un blitz si sa tragi cu 150-200 E jpg in ziua nuntii, iar a doua zi sa vii cu pozele (minim 1000) copiate de pe card pe DVD. In primele 5-10 nunti ai amortizat aparatura si restul e profit curat, munca minima. Cu cat oferi servicii mai bune, cu atat devine mai greu (aici in RO) sa fie profitabil. Ca daca eu fac de 5 ori mai multa munca decat unul care nu face nimic decat ca pune pozele pe un DVD nu sunt convins ca voi primi de 5 ori mai mult (vorbesc doar de munca) nu si de investitiile in aparatura care pentru ceva de calitate nu se rezuma la un aparat si un obiectiv + un card de 4 Gb.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
Zic de asta, pentru ca sunt cativa fotografi in RO care ofera servicii de nivel "vestic" dar care nu pot (inca) lua banii care se iau pe dincolo pentru aceleasi servicii. Problemele vin din mentalitatea oamenilor, din posibilitatile financiare restranse, etc.
Eu inca traiesc cu convingerea ca piata evolueaza si ca peste cativa ani va fi si la noi ceva similar, nu neaparat identic.
Last edited by adipelcz; 20-03-2008 at 15:24..
Reason: Automerged Doublepost
|