View Single Post
Old 21-03-2008, 00:18   #359 (permalink)
andyxpertul
Registered User

andyxpertul's Avatar

adi, numai chef de dispute n-am eu acum asha ca punctez doua chestii:
- nu face presupuneri aiurea
- nu generaliza

mai exact, nu presupune ca eu ofer calitate pe masura cerintei clientilor... daca ar fi asha as sta bine-merci cu un 400D cu ob. din kit... n-ash transpira la fiecare event... nu mi-ash murdarii pantalonii pt nush ce unghi aparte... n-ash sta zile intregi dupa event sa procesez fiecare cadru... samd

nu generaliza lucrarile de kkt facute de fotografi de mana a 15-ea de la care nu viseaza decat acei 100 euro (sau $) cu care sa mai puna pe masa o friptura la copii... pielea mea, daca puneam banii mai presus de pasiunea foto poate nu luam un zoom cu 2.8...

ah, daca inca mai invatz (22 ani, de aproape 2 ani sunt pe foto profi, nu-i principalul domeniu de activitate... nici pe departe macar... e doar pasiune, mai am muuuuuuuuulte de invatzat) si simt ca pt unu' ca mine event de 3000 $ e ushor peste calitatea pe care ash putea s-o ofer momentan si sunt curios care-i perspectiva "lumii" nu inseamna ca mi-am setat un prag de netrecut in acea suma.

cu cea mai mare placere ash muta discutia asta pe privat intre noi ... mancam spatiul public cu o bazaiala fara sens intre doi oameni care au aceleasi viziuni si conceptii... doar ca nu vor sa vada asta !!!

andyxpertul is offline    Reply With Quote