View Single Post
Old 21-03-2008, 13:57   #2402 (permalink)
varucu
Registered User

varucu's Avatar

pai foarte bine ca ai decis sa nu mai raspunzi pt ca te faci si mai rau de ras. daca ai citit postul meu introductiv ai vazut ca nici eu nu recomand ziphone si asta pana sa apari tu pe-aici. iar la partea cu "nascutu` invatat", sa fim seriosi ideea este ca si eu intru sa ajut (si chiar am facut ceva ce tu n-ai facut in acest scop) si asta o pot confirma multi. nu vreau recunoastere sau altceva decat sa fiu ajutat la randul meu cand o sa am probleme si nu le pot rezolva cu ajutorul cunostintelor mele limitate. nu intru aici ca sa ma cert cu nimeni doar ca unii mai viteji incearca sa ma calce pe coada fara sa-si dea seama ca de fapt intentiile mele sunt bune si ca nu fac pe desteptu`. intelegi? iar la partea cu "blestemul"... ma faci sa rad parinte. poate nu-ti place sa inveti de la altii tu stiind tot ce se poate (dupa o deblocare hardware ), dar fa un efort si da-ti seama ca nimeni nu-i dusmanul nimanui aici. toti suntem in acelasi rahat si vrem sa-i dam de cap. imi inchei si eu scurta pledoarie in speranta ca ai invatat ceva

p.s.: inca nu m-a judecat nimeni

multumesc lui ktk pt link-ul de pe iclarified cu termeni; edishor am inclus si sms fix la sugestia ta, daca mai e ceva de adaugat sa-mi spui te rog; multumesc si lui colonelu' fara de care nu se poate updata postul introductiv.

apropo lennonn ar terbui sa iei exemplu de la ei...si nu doar tu

varucu is offline    Reply With Quote