View Single Post
Old 21-03-2008, 17:25   #18
nosferat
Registered User

Sunt deja la actul III,ce pot scrie.E interesant insa nu e ceva special.Nivelul de dificultate e ceva mai ridicat fata de tiberium wars.Genul ca tiberium aproape toate misiunile si pe hard le termin,iar aici si medium mai are ceva provocari.
Unitatile noi unele mi se par foarte utile,altele nu isi au locul din punctul meu de vedere.Acei super tanks,super pusher..sau ma rog unitatile alea extra nu imi plac.Sunt mult prea puternice,de controlat doar cel de la nod lam controlat insa le-am vazut si pe cel de la gdi si cel de la scrin ce poate face,ma luptasem contra ele.Si mi se par aberante,toate.Daca reusesti sa avansezi sa fii"general" cu unitatea aia,abia te mai face ceva,am tocat o baza intreaga cu acea unitate,ma atacasera din prima cel putin 6 tancuri,vro 5 avioane,si cam 10-12 soldati cu rachete,pe langa asta mai punem ca tragea in mine o tureta anti tanc,si un sonic turret...si nimic,viata abia scadea la ditamai "redeemer".Sincer nu imi plac aceste unitati,restul da,insa astea"special" ma dispera

nosferat is offline    Reply With Quote