Quote:
Originally Posted by george. Pentru numele lui Dumnezeu, sunt niste simple aparate !!! marK si eL nu sunt simboluri pentru o viata mai buna, sunt doar mijloace catre a atinge un scop. Daca a pus tamron 11x pe marK wtf, treaba lui (pt tine special: shi shi shi shishishishsitztztztztzkkkkkkkk). |
ma geroge , is aparate , desigur ! dar ai luat in mana vreodata un tamron si un canon L ? sa vezi care e diferenta ? e un chin sa pui pe mk tamron , e o gluma , ca si cum eu as avea un ceva ce merge cu baterie si i-as pune baterii 777 sau i-as pune baterii duracell sau stiu eu ce mai exista bun... conteaza calitatea , poti avea aparat cu engine de render super performant , dar daca ii pui o sticla de borcan in fata ... ce rost are aparatul. Sunt student la chitara si proful mi-a scris ceva digitatie pe partitura , iar eu am invatat dintr-o partitura fara digitatie , si zice proful , ca de ce l-am sters ? eu am zis ca merge mai bine fara ... dar nu e asa , a mers total invers. Daca ai ceva bun , foloseste-l cu cva bun. Daca are mk3 sa foloseasca ceva bun , nu sticla aiurea 3rd party , stiu ca e greu de inteles

)