View Single Post
Old 22-03-2008, 17:02   #383
Mandea
Registered User

pe langa faptul ca in pozele lui nenea ken nu vad niciun portret, alelalte sunt prelucrate la greu, si chiar si asa se vede diferenta fata de un dslr, si asta ti-o zic eu care sunt un "privitor". da, sunt destul de artistice, dar nici mama artistului nu poate da ceva dpdv tehnic, acolo unde nu se poate. reda-mi tu printr-un sistem audio de 100.000 de euro un cd tras prost si o sa se auda tot prost, orice i-ai face. asa si aici.
cu siguranta nu mi-as lasa nunta pe mana unuia cu o tabachera, insa in egala masura nu as da nici 3000 de dolari, cand in general nunta in sine e undeva pe la 10-15.000. o solutie de mijloc, insa as cauta.
da, as da 3000 de dolari cand banii nu ar fi o problema, si mi-as dori ca intr-adevar acele fotografii sa fie incredibile. dar asta pt ca am vazut diferente. daca as fi nenea gigi manelistul care nu face diferenta as da 3000 de dolari doar asa, ca sa ma dau mare sau nu i-as da deloc pentru ca as vedea sensul.
a da niste bani in plus (fata de un pret obisnuit) presupune si ca realizezi pe ce dai banii aia, ca vezi diferentele acelea si ca acele fotografii mai bune, iti transmit (sufleteste vb) ceva in plus.

Mandea is offline    Reply With Quote